Διεθνής Πρωτιά για το Newsbomb.gr από το Ινστιτούτο Reuters

Στην κορυφή της διαδικτυακής ενημέρωσης, αναδείχθηκε για άλλη μια χρονιά το ειδησεογραφικό site Newsbomb.gr, βάσει της Επιστημονικής έρευνας Digital News Report 2021, του Ινστιτούτου Reuters.

Πρόκειται για μια διεθνή πιστοποίηση που το κατατάσσει ως το ειδησεογραφικό site με τη μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα στη χώρα μας, καθώς κάθε χρόνο από το 2016, μέχρι και σήμερα το Newsbomb.gr είναι στην κορυφή όλων των reports του Reuters Institute για την Ελλάδα και πάντα πρώτο στα top brands στο χώρο των διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έκθεση, το Newsbomb.gr και για το 2021, διατηρεί σταθερά την κορυφαία θέση αποδοχής και εμπιστοσύνης του κόσμου, η οποία ξεπερνά το 33% σε εβδομαδιαία βάση, παρά το γεγονός ότι -όπως αναφέρει και η έρευνα- στην ελληνική αγορά υπάρχει ένας έντονος ψηφιακός κατακερματισμός.

Το Newsbomb.gr, συνεχίζει με την ίδια ζέση και το ίδιο ήθος να καταγράφει την επικαιρότητα με όρους δημοσιογραφίας, με άποψη και ελευθεροτυπία, χωρίς αγκυλώσεις και εμμονές.