Το Gossip-tv.gr γιορτάζει τα 13 χρόνια του!

Το Gossip-tv.gr κλείνει τα 13! Και δέχεται ευχές από κορυφαίες προσωπικότητες του ελληνικού θεάματος και της showbiz, μαζί με τις οποίες μεγάλωσε! Τόσο, ώστε να είναι σταθερά στην κορυφή της προτίμησης για εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου, και της εκτίμησης του συνόλου του καλλιτεχνικού κόσμου.

Αυτόν τον Ιούνιο το Gossip-tv.gr γιορτάζει! Οι celebrities της ελληνικής showbiz του εύχονται on camera για τα 13 και τυχερά χρόνια του, αλλά και για όσα έρχονται. Και, σε ανταπόδοση των ευχών τους, η συντακτική ομάδα, με επικεφαλής τη Διονυσία Ζαπατίνα, Editor at Large-Showbiz & Lifestyle Content της DPG Digital Media ξεχωρίζουν τα 13 κορυφαία θέματα που τους αφορούν και έμειναν αξέχαστα!

Η Ελένη Μενεγάκη, η πρώτη celebrity στην οποία αναφέρθηκε το Gossip-tv.gr, η Δέσποινα Βανδή, η Φαίη Σκορδά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Έλενα Παπαρίζου, η Ελεονώρα Μελέτη, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι οι πρώτοι που ευχήθηκαν ανάμεσα σε πολλά ακόμη αγαπημένα πρόσωπα της showbiz. Και μαζί, οι γάμοι που άφησαν εποχή, οι διασημότητες που έγιναν γονείς, τα παιδιά των επωνύμων που έχουν πλέον τη δική τους καριέρα και άλλα πολλά θέματα και αφιερώματα από τα 13 και τυχερά χρόνια του κορυφαίου Μέσου για την ελληνική showbiz, ώστε να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.