5 golden και συνολικά 9 διακρίσεις για  την  DPG Digital Media στα DIME Awards 2022

Θεσμός τα βραβεία, θεσμός πια και οι βραβεύσεις της DPG Digital Media η οποία απέσπασε συνολικά (9) βραβεία, 5 Gold, 2 Silver και 2 Bronze στα DIME Awards 2022! Στη διοργάνωση που κάθε χρόνο αναδεικνύει τα καλύτερα έργα και τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές στον χώρο των Ψηφιακών Εκδόσεων.

Η τελετή-γιορτή για την απονομή των βραβείων έγινε το βράδυ της 24ης Ιουνίου 2022 στον χώρο του Μεταλλουργείου, επί της οδού Πειραιώς, και συγκέντρωσε πλήθος κόσμου από τον χώρο της digital επικοινωνίας. Εκεί, οι εκπρόσωποι της DPG Digital Media ανέβηκαν 9 φορές στη σκηνή για να παραλάβουν τις αντίστοιχες διακρίσεις.

Το μεγάλο αφιέρωμα με τίτλο: «Δύο χρόνια Covid-19» ξεχώρισε λαμβάνοντας Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Best COVID-19 Reporting». Επίσης, έλαβαν Χρυσό βραβείο το ρεπορτάζ με τίτλο: «Αποστολή στην Τυνησία: Σώζοντας δελφίνια, χελώνες και άλλα ευάλωτα» στην κατηγορία «Best International Reporting», η δημοσιογραφική στήλη με τίτλο: «Infographic land» στην κατηγορία «Best Use of Data for a Story / Report», η ενέργεια με τίτλο: «Big Love in Christmas Town powered by Mini» στην κατηγορία «Most Creative Native Advertising Campaign» και η ενέργεια με τίτλο: «FILL YOUR DREAMS by JUVEDERM» στην κατηγορία «Best Use of Video in Native Advertising». Ασημένια βραβεία κέρδισαν το ρεπορτάζ με τίτλο: «Φωτιές στην Εύβοια» στην κατηγορία «Best Photo Reporting / Storytelling» και το podcast με τίτλο: «Podcastmedia – Showbiz-o’clock» στην κατηγορία «Best in Entertainment». Τέλος Χάλκινο βραβείο απέσπασαν οι ενέργειες με τίτλο: «ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΌ ΤΟ 0.0 by Heineken» στην κατηγορία «Best Native Advertising Strategy» και «Be your own Golden Santa» στην κατηγορία «Most Creative Native Advertising Campaign».

Η DPG Digital Media συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή της τόσο στη δημοσιογραφική έρευνα και ρεπορτάζ, όσο και στις εξατομικευμένες και ολοκληρωμένες διαφημιστικές υπηρεσίες που παρέχει στους χρήστες του διαδικτύου και στους πελάτες της. Οι βραβεύσεις αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη δημιουργικότητα και τον επαγγελματισμό του κορυφαίου ανθρώπινου δυναμικού του Ομίλου στην παραγωγή πρωτογενούς περιεχομένου και προσφέρουν ένα ακόμη κίνητρο για διαρκή εξέλιξη.