Queen.gr: Διαγωνισμός με δώρο μια κρουαζιέρα!

Το ανανεωμένο Queen.gr γιορτάζει το λανσάρισμά του μ’ έναν τρόπο μοναδιQό και εξωστρεφή με μια ημερήσια κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό. Οι αναγνώστριες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό του Queen.gr στο Instagram και τη Δευτέρα 25 Ιουλίου να σαλπάρουν μαζί με την ομάδα του Queen.gr, κερδίζοντας τα πιο κομψά, καλοκαιρινά δώρα και να περάσουν «μια μέρα που θα θυμούνται για καιρό». Οι 20 τυχερές θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση, θα απολαύσουν τον ήλιο πάνω στα decks του σκάφους, θα γευτούν μοναδικά refreshments στα lounges, θα διασκεδάσουν στον ρυθμό της μουσικής του καλεσμένου DJ και θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία παρέα με αγαπημένα brands.

Η Editor in Chief Διονυσία Καλαποθαράκου, η Beauty Director Χριστίνα Χρόνη, η συντακτική ομάδα και οι συνεργάτιδες/influencers του Ομίλου περιμένουν τις τυχερές αναγνώστριες για να γνωριστούν, να συζητήσουν μαζί τους θέματα που τις ενδιαφέρουν, να φωτογραφηθούν μαζί και να μοιραστούν μια #daytoremember.

Αν θες, να είσαι και εσύ μια από τις τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση και να συμμετέχεις στην ημερήσια κρουαζιέρα, πάρε μέρος στον διαγωνισμό μας και… Sail with us!