#daytoremember: Μια αξέχαστη Δευτέρα από το Queen.gr στα νησιά του Αργοσαρωνικού!

Μια μοναδική Δευτέρα που θα μείνει αξέχαστη, είχαν την ευκαιρία να περάσουν οι 40 τυχερές αναγνώστριες παρέα με τη συντακτική ομάδα και τους συνεργάτες του Queen.gr! Η ημερήσια κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό, ήταν η αφορμή για να γιορτάσουμε μ’ έναν τρόπο μοναδιQό, το λανσάρισμα του ανανεωμένου Queen.gr.

Το ραντεβού δόθηκε για το πρωί της Δευτέρας 25/7 στη Μαρίνα Ζέας, όπου η Editor in Chief Διονυσία Καλαποθαράκου, ο Chief Media & Content Officer της DPG Στέλιος Σοφιανός, η Beauty Director Χριστίνα Χρόνη, η συντακτική ομάδα και οι συνεργάτιδες/influencers του Ομίλου καλωσόρισαν τις τυχερές αναγνώστριες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό προσφέροντας τους από μια πανέμορφη goodie bag γεμάτη με must-have καλοκαιρινά δώρα από τα αγαπημένα brands Frezyderm, Klinex, Nef-Nef, Ma Cherie και Εκδόσεις Διόπτρα. Με καλοκαιρινή διάθεση όλοι μαζί σάλπαραν για μια απολαυστική κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό!

Οι 40 τυχερές είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συζητήσουν με την ομάδα του Queen.gr για θέματα που τις ενδιαφέρουν, να φωτογραφηθούν, να απολαύσουν τον ήλιο πάνω στα decks του σκάφους και να γευτούν μοναδικά refreshments στα lounges, διασκεδάζοντας στον ρυθμό της μουσικής του καλεσμένου DJ. Οι αναγνώστριες κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας επισκέφτηκαν τα stands των δημοφιλών brands Tuborg, Frezyderm και Huawei, όπου και μίλησαν με τους εκπροσώπους τους για όσα τους ενδιέφεραν σχετικά με αυτά.

Φυσικά δεν έλειψαν οι βουτιές στα γαλαζοπράσινα νερά του Αργοσαρωνικού, ενώ η μέρα έκλεισε μ’ ένα πάρτι γεμάτο χορό, summer mood hits και ωραίες στιγμές που όλοι μαζί μοιράστηκαν για μια αληθινή #daytoremember εμπειρία!