Το Mothersblog.gr άνοιξε τον φάκελο για τη βία και την  παραβατικότητα των νέων

To Mothersblog.gr, το αξιόπιστο site για όλους τους σύγχρονους γονείς, άνοιξε τον φάκελο για τη βία και την παραβατικότητα των νέων, με στόχο την εμβάθυνση της συζήτησης για αυτό το σύνθετο κοινωνικό ζήτημα.

Το φαινόμενο παιδικής παραβατικότητας και βίας αντανακλά τα αδιέξοδα της κοινωνίας και εκφράζεται με το πιο τραγικό τρόπο, καθώς θύματα και θύτες είναι ανήλικα παιδιά. Για το σκοπό αυτό, το Mothersblog.gr δημιούργησε ένα ειδικό αφιέρωμα, όπου μέσα από μια σειρά άρθρων ειδικών προσέφερε αναλύσεις, ώστε να αναδειχθούν τα αίτια, οι επιπτώσεις και πάνω απ’ όλα οι τρόποι αντιμετώπισης αυτού του ευαίσθητου θέματος. Πρόκειται για μια προσπάθεια που στόχο είχε να ενημερώσει και να αφυπνίσει το ελληνικό κοινό και ειδικά τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σχετικά με την αντιμετώπιση και την πρόληψη τέτοιων συμπεριφορών βίας και παραβατικότητας.

Το αφιέρωμα προβλήθηκε εκτενώς και μέσα από τα social media accounts του Μέσου, επιτρέποντας τη συμμετοχή και αλληλεπίδραση του κοινού, σε αυτό το σοβαρό κοινωνικό ζήτημα.